İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurul Toplantısı, 18.10.2023 tarihinde Saat 10:00' da Yüksekokul Müdürü Sayın Öğr. Gör. Onur KORKMAZ’ın başkanlığında ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Sayın Öğr.Gör.Talha TURHAN,İş Sağlığı Uzmanı Sayın Ömer TORUN, Yüksekokul Sekreteri Sayın Aslıhan YURTLU’nun katılımlarıyla Yüksekokulumuz Toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.

İş güvenliği mevzuatı, kişisel koruyucu donanım malzemeleri kullanımı, İş güvenliği birim yönergesi, Çalışan temsilcisi seçimi, Risk değerlendirme ekibinin tesbiti,Acil Durum Eylem Planı güncellenmesi ve öneriler gibi konular hakkında görüşüldü.

Söz konusu toplantı iyi dilek ve temennilerle son buldu.Toplantıya katılan yöneticilerimize ve İş Sağlığı Uzmanı Sayın Ömer TORUN’a teşekkür ederiz.

Adalet MYO Müdürlüğü

18 Ekim 2023 Çarşamba