Yüksekokulumuz Yöneticileri 1.Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu

Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Öğr.Gör.Onur KORKMAZ, Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Talha TURHAN ve Yüksekokul Sekreterimiz Aslıhan YURTLU'nun katılımlarıyla 09.11.2023 Saat 14:00 da Yüksekokulumuz Konferans Salonunda 1. sınıf öğrencilerimiz ile buluştu.

Açılış konuşmasını Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Öğr.Gör.Onur KORKMAZ yapmış ve daha sonra sırayla Müdür Yardımcımız Sayın Öğr.Gör.Talha TURHAN ve Yüksekokul Sekreterimiz Sayın Aslıhan YURTLU söz alarak görev alanlarıyla ilgili bilgiler vermişlerdir.

Toplantı 1.sınıf öğrencilerimiz ile Yöneticilerimiz arasında soru-cevap şeklinde devam etmiş, öğrencilerimizin talep ve önerileri ile temenni ve dilekler vurgulanarak son bulmuştur.

Etkinlikte emeği geçen Yüksekokulumuz yöneticilerine ve katılımlarından dolayı Yüksekokulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz.

Adalet MYO Müdürlüğü

10 Kasım 2023 Cuma