Yüksekokulumuzda Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele Semineri Düzenlendi

Yüksekokulumuz tarafından 2023-2024 akademik yılı bilimsel, sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında “Bağımlılık ve Bağımlılıkla Mücadele” konulu seminer düzenlendi. Yüksekokul Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere; Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Onur Korkmaz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Talha TURHAN, Yüksekokul Sekreteri Aslıhan YURTLU, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Onur Korkmaz, etkinliğin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Öğr. Gör. Korkmaz’ın konuşmasının ardından Kayseri Yeşilay Danışma Merkezi (YEDAM) Sosyal Hizmetler Uzmanı Bahar Akgül ve Klinik Psikolog Oğuzhan Erikci tarafından bağımlılık ile mücadeleler konusunda katılımcılara bilgiler verildi. Değerli sunumlarından dolayı Sayın Bahar AKGÜL ve Oğuzhan ERİKCİ ile öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

26 Ekim 2023 Perşembe