Staj Dosyası Teslim Duyurusu

Stajını tamamlayan öğrencilerimiz staj dosyasını eğtim öğretim başladıktan sonra iki hafta içerisinde Bölüm Sekreterliğine bizzat teslim etmelidirler. (Posta ve kargodaki kayıplardan Yüksekokulumuz sorumlu değildir)

-Staj dosyası, Staj Yönergesi ve Staj Kılavuzundaki açıklamalara uygun şekilde tam olarak doldurulmalıdır.

- Öğrencilerimiz Staj Dosyası’nı Yüksekokulumuz web sayfasından çıktı olarak, alacak ve ilgili kısımları dolduracaklardır. Boş sayfalar çoğaltılarak (Ek 6, her gün için ayrı ayrı doldurulacaktır.) staj eğitimi süresince yapılan çalışmalar rapor edilecektir. Bu şekildeki Staj Dosyası bilgisayar ortamında hazırlanacak ve öğrencilerimiz tarafından imzalanacaktır.

- Staj eğitimi bitiminde İşyeri Onaylı Değerlendirme Formu (Kapalı zarf içinde sunulacaktır) ve hazırlanan staj dosyası içinde teslim edecektir.

- Staj sonunda, staj değerlendirme komisyonu tarafından verilen notlar öğrenci otomasyon sistemi üzerinden ilan edilecektir.

15 Ağustos 2024 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme