Adalet Meslek Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 13.Dönem Mezunlarını Verdi

Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu 13. dönem mezunlarını verdi. Tören kapsamında 61 öğrenci mezun oldu. İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, Kayseri Baro Başkanı Av. Ali Köse, Adalet Meslek Yüksekokulu Koordinatörü Öğr. Gör. Onur Korkmaz, Hayırsever San Ailesi ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Müzik dinletisi ile başlayan törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Fatih Altun, mezun öğrencileri tebrik ederek, meslek hayatlarında başarılar diledi. Rektörümüz Prof. Dr. Altun, “Sevgili mezunlarımız, emin olun güzel hizmetler yapmış olmak, ülkenizi ve mesleğinizi sevmiş olmak, insanlığa katkı sağlamak, sizleri mutlu edecek tek tanımlardır” diye konuştu.

Adalet Meslek Yüksekokulu Koordinatörü Öğr. Gör. Onur Korkmaz da konuşmasında şunları kaydetti: “Sürekli gelişen ve kendini yenileyen meslek yüksekokulumuz kaliteli eğitimi ile ülkemizde en çok tercih edilen meslek yüksekokulları arasında önde gelmeyi başarmıştır.”

Konuşmaların ardından tören, okul birincisi Melike Yönel mezuniyet kütüğüne plaket çakması, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesiyle son buldu.

Törene katılımlarından dolayı değerli protokol misafirlerimize, akademisyenlerimize, idari personellerimize, sevgili öğrencilerimize ve saygıdeğer ailelerine çok teşekkür ederiz.

28 Haziran 2024 Cuma